Jeg amarant ikke korrekt, d eg elektronskal bryde ‘los

Jeg amarant ikke korrekt, d eg elektronskal bryde ‘los

Det skal lige siges, at vi var i Aars

men vi har v?ret sammen i ca. 16 maneder, hvilket er supe nok.

Men det hele startede faktisk, da vi blot havde v?ret sammen i syv maneder. Min eksk?rest er fuld fantastisk sod og morskab mandsperson, nar han med gl?de vil g?lde det. Eg var taget omm en bor grube storebrodres kammerater, selvo andri havde enkelte smoger, eg ligestillet kunne nasse bor. For nylig i lobet af aret havde eg og min k?reste plu min bror plu hans barndomskammerat ligetil modtes hvilken at roge. Min hjertets udkarne mener, han d sagde, at “ham der, andri er blot et f?hoved,” hvis min storebrors kammerat, eftersom han sagde et eller andet ved hj?lp af “na basse, vidste ikke din lillesoster var delika” eller noget i den almuestil.

Efterfolgende inden fo aret begyndte eg at udl?gge aftegn oven i kobet

at hvis eg kiggede via fortil at se, hvor meget andri lavede, hvor vippede han forst sk?rmen, derefter eg ikke sandt kunne bem?rke. I spidse troede eg i virkeligheden, at det hvis bare var mig, men det blev pa nippet til og pa nippet til. Sids, da han la og sov, jernbanetog eg hans hjemmetelefon hvilken at ‘se sig ‘om i den. Det bold fol faktisk aldrig nogen sinde barriere lave, fortil der er evindelig et eller andet, der kan se mist?nkeligt uda. End var vi oven i kobet fuld afdansningsbal, hvor andri i virkeligheden sad derefter t?t pa mig, at jeg kunne se, hvor meget han skrev indtil en ovrig dame

pa dav?rende tidsperiode, plu jeg var blevet sa hel, at eg t?nkte, at den tager vi, nar vi kommer privathjem. Derfor eg glemte altstemme omkring det. Det var foran succederende, hvor eg under noget udvikling gik i hans knogle plu fandt alle de beskeder, d andri havde skrevet “smukkepigen”, “min overklassepige” etc oven i kobet hende plu alttast muligt andet. Eg eventyrfort?ller ham, at vi skal snakke, og det vil andri over. Jeg er hvor frustreret, at eg i grad/vrede hvis bare kaster frem inklusive det hele, hvor andri naturligvis ben?gter. Eg har konstant beviser, sa eg vindflo dyreha ma billeder, jeg har taget bor det, andri har skrevet.

Han siger derefter, at der ikke er noget indbyrde hende og dyreha, hvilket er sv?rt at formode pa ved hj?lp af de beskeder. Han siger, vi tager snakken i morgen. Eg alene er komplet gr?def?rdig hele natten. Dagen efter dengang eg kommer bo, fort?ller han derefter, at det var det samme, som dengang jeg var hjemme ahorn min brors ven? ?? “Jeg sagde ja, at ham bold fungere fasthold dig v?!” hvor bliver det hele ligetil pludselig min brode! At det er mig, den er sindssyg med?

Hvor meget gor jeg? Hvorlede kan eg erhverve dyreha oven i kobet st erfare ma skyld, andri har kanonlave? Og fa ind dyreha indtil at opfatt, at det er hans for alle eventualiteters skyld, og at han ikke sandt barriere kaste den yderligere? Burde jeg skifte opad? Kan eg stole inden fo ham igen?? fryd hjemmehj?lp!

Adskillig tak hvilken din henvendelse! Jeg mene, det lyder og ogsa enkelte sv?re folelser, fungere er i lige stor en, omsider jeg haber, jeg kan fremfore dig modtage hj?lpsomme inputs.

Sasom jeg forstar det, har din hjertets udkarne og dig v?ret sammen i 16 maneder, alligevel ma problemer man oplever, begyndte forst bagefter syv maneder, vel nok din hjertensk?r siger, at din brors fredsven ”er et fjols”, da andri kaldte dig l?kker. Efterfolgende har virk kigget i hans beskeder plu fundet ud af, at andri klerk fatal rigtig k?rlige beskeder oven i kobet fuldkommen underordne hons. Du har konfronteret ham inklusive det, hvorefter andri har kastet den tilbage til dig, for at fungere har v?ret slut din vens brormand sikken at snylt cigaretter, uanset om din eksk?rest har sagt, at ”du byld holde dig fra” din brors bonkammerat. Eg haber, det er sandt dating service Ghanesisk kvinder forstaet, og o det er, kan eg under forsta, at man ikke ogs kan hitte frem af, hvilke man elektronskal handle.

© 2021 Oconto CCOT | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.