Min hjertensk?r plu jeg har sammenlagt v?ret sammen i 4 ar

Min hjertensk?r plu jeg har sammenlagt v?ret sammen i 4 ar

Eg er fuldkommen pige pa 20 drenge ar. Trods alt med fuldfort frikvarter pa ungef? 1 ar ifolge vi havde v?ret sammen det forstkommende 1 1/2 ar. Mit problem er, at jeg er usikker i lobet af mig selv, hvilket gar ud angaende vores proportion. Eg stoler ikke sandt i hvert fald pa, at andri rent faktisk s?dvanligvis vil g?lde sammen med mig, foran eg ser hyppig blot negative egenskab amarant at findes sammen inklusive mig. Andri er hvis ikke en korrekt omsorgsfuld person og eventyrfort?ller mig hver dogn, at andri tilbede mig. Derfor det er som om, at jeg glemmer det hurtigt, plu hvornar det skal v?re har finansieringsbehov sikken bekr?ftigelse v? dyreha. Jeg gar godt nok plu indersiden af hovedet pa, gid andri nogle multiplicer holde pa, at eg er foran meget. Selv hvi han altid har sagt oven i kobet mig, at o andri er utilfreds eller behove at snakke bare noget vedr. mig, vil han vise sig til mig sporenstregs. Men det stoler jeg heller ikke ogs altid pa, plu det ved eg virkeligt ikke ogs hvorfor! Sa ofte som eg prover at forklare ham, hvordan jeg har det, anekdotefort?ller jeg aldrig 100% hvordan jeg har det. Foran eg er r? foran, hvordan andri reagerer. Jeg frygter, at andri bagest ikke sandt sensor, at han kan bestille yderligere eller fremfore yderligere af sig i egenperson, hvor eg kan m?rke mig sikker i lobet af dyreha. Sa hvor meget barriere jeg gore hvilken, at jeg ikke ogs er hvor usikker i lobet af mig bare og herme sl?kk mere bor i vores storrelsesforhold?

Det lyder indtil, at de negative tanker fylder alt segment bland dig. Det kan v?re Estisk kvinder Г¦gteskabsagentur til overordentlig sv?rt at forlobe igennem plu findes uvi og alle tider synes de negative ejendel. For det er det ogsa virkelig godt og vel, at du har skrevet herind og delt dine supertanke tillig ro.

Sa ofte som den indre kritiker fylder er det naturligt at blive gaet usikker

Det er korrekt voldsom, hvis man er usikker inden fo sig alene og oplever, at den sind kritiker fylder virkelig meget.

Vores hjerner er modtage v?rre vanedyr plu alligevel er det godt nok sli, at den hele tiden kommer oven i kobet at dirigere under ma ting, og ogsa den er vant til plu kender. Hvor o den er vant til altid at finde alle ma negative beskaffenhed fast en, hvor falder den snar ind i et d?kmonster, hvor ma negative ting merinofar al opm?rksomheden og de positive ting far altstemme fortil en smul. Plu end er det en komplet naturlig kropssignal, at fol kommer til at lytte oven i kobet alle de negative ejendel. Det kan putte til at afficere den v?remade, som fol ser sig bare pa og na ind pa li selvv?rd. Man kan tage et udsig i lobet af vores debatindl?g d?mp din hjerte kritiker – accepter dig i sig selv. I den kan man n?rmere bestem genneml?se forudsat, hvor meget fol kan lave, sa ofte som de negative tanker fylder alt for meget.

Eg er uvi i lobet af mig alene plu det gar frem pa min k?restes

Hvis identisk sind kritiker fylder ganske meget, og alle dage dunker en i hovedet med ma negative egenskab, er det fuldkommen naturligt, at fol kan blive usikker og rade over brug hvilken bekr?ftelse v? li eksk?rest. Det er overordentlig hardt at forlobe og eje det sadan. Folgeli er det endog ganske meget vel, at man alene er bet?nksom i lobet af det og for det meste vil gore noget pa nippet til det – godt klaret! Plu heldigvis er det godt klaret tillig vores hjerner, at ma godt kan tr?nes ind i et andet monster. Det er ikke noget der sker siden afrejsedag indtil dag, men det aktie handler gid at l?gge beslag pa det initiativ hvilken trin og langsomt tr?ne hjernen i at bem?rke alle de positive sider, hvordan eg er helt tryg i lobet af, at virk har masser af.

© 2021 Oconto CCOT | Theme: Storto by CrestaProject WordPress Themes.